Alamat Baru Kami

Alamat Baru Kami

Klik di FOTO

Thursday, August 18, 2011

Mohd Anuar Tahir : Bukan Facebook saya...!!!

KANGAR - Ahli Jawatankuasa Kerja PAS Pusat, Mohd Anuar Tahir menegaskan beliau tidak ada kaitan sama-sekali dengan laman Facebook
"Sokong Anuar Tahir".

Malah katanya, beliau tidak tahu-menahupun tentang kewujudan laman Facebook tersebut sehingga diberitahu oleh seorang kakitangan di Pejabat Perhubungan PAS Perlis baru-baru ini.

Sehubungan itu, beliau yang juga Timbalan Pesuruhjaya PAS Perlis menafikan sekeras-kerasnya sebarang pembabitan dalam Facebook terbabit yang turut dijadikan medan untuk menghambur kata-kata kesat kepada pimpinan PAS Perlis.

"Facebook terbabit dibuat tanpa restu tuan empunya badan dan juga bukan dengan restu PAS Perlis. Amat dikesali juga kerana mereka turut menggunakan gambar saya.

"Kita menjangkakan Facebook tersebut diwujudkan oleh orang-orang terdesak yang anti-PAS dan digunakan sebagai kempen gerak saraf untuk cuba memecah-belahkan perpaduan khsusunya di dalam PAS Perlis sendir," jelasnya yang juga Yang Dipertua PAS Padang Besar.

Menjelang pemilihan PAS pada Jun lalu, sebuah Facebook "Anuar Tahir Sebagai Pesuruhjaya PAS Perlis" telah diwujudkan yang mana Mohd Anuar sendiri turut menafikan pembabitan beliau dalam Facebook terbabit.

Sementara itu, Setiausaha Pemuda PAS Perlis, Mohd Sahir Abd Rahman dalam posting beliau di Facebook telah meminta agar rakan-rakan Facebook yang prihatin supaya "Unfriend" dengan laman Facebook "Sokong Anuar Tahir".

No comments: